Rólunk

Kényelmessé tesszük a szennyvíz kezelését


Mi úgy hiszünk, hogy létezik kényelmes megoldás ott is, ahol a szennyvíz elvezetése csak magas költségekkel, vagy egyáltalán nem oldható meg.

Berendezéseink és szakértelmünk is azt a célt szolgálják, hogy neked ilyen helyzetben se kelljen költséges, kényelmetlen, vagy a környezetre káros megoldást választanod a szennyvíz kezelésére.

Mátyás Tamás a Szennyvízkényelem tulajdonosa

Mátyás Tamás

Ügyvezető

Kerti folyó víz

Rólunk

Amit csinálunk


Cégünk olyan biológiai szennyvíztisztító berendezésekkel és a hozzájuk kapcsolódó mérnöki szolgáltatásokkal foglalkozik, melyek segítenek kényelmessé és költséghatékonnyá tenni a szennyvíz kezelését még ott is, ahol annak elvezetése egyáltalán nem, vagy csak indokolatlanul magas költségek árán valósítható meg.

A Kingspan nemzetközi vállalattal karöltve azon fáradozunk, hogy ügyfeleink számára olyan korszerű termékeket és minőségi szolgáltatásokat biztosítsunk, amelyek a legmagasabb elvárásoknak is meg tudnak felelni.

Rólunk

Amiért csináljuk


Pontosan tudjuk, hogy a környezetünk védelme és az egészségünk biztonsága nem kap elég figyelmet rohanó világunkban. Azonban azzal is tisztában vagyunk, hogy a midennapi teendők mellett mekkora terhet jelent, ha még a szennyvíz kezelése is csak problémákat okoz.

Ezért berendezéseinkkel és szakértelmünkkel mindvégig azon fáradozunk, hogy ne csak számodra, de a környezet számára is kényelmes és fenntartható megoldást biztosítsunk ha a szennyvízről van szó.

Amiért csináljuk
Szennyvíztisztító rendszer tervezése közben

Rólunk

Ahogyan csináljuk


A Kingspan biológiai szennyvíztisztítók az elérhető legkorszerűbb technológiákat alkalmazzák a keletkező háztartási szennyvíz megtisztítására, emiatt renkívüli hatékonysággal, alacsony költségekkel és minimális odafigyeléssel üzemeltethetőek.

Így számunkra természetes az is, hogy szolgáltatásaink minőségét a lehető legmagasabban és folymatos fejlesztésben tartsuk, hiszen csak így biztosíthatjuk számodra a felhőtlen kényelmet, ha a szennyvíz kezeléséről van szó.

Kérd most személyre szabott ajánlatunkat, akár teljes ügyintézéssel!